De Mens

De Mens


Biografie

Vrijblijvend zomaar wat liedjes uitbrengen is niet aan de orde voor een band die al meer dan dertig jaar soms onrustige rock met diepgang combineert.

Op een leeftijd waar de gemiddelde rockster (Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Amy Winehouse) het opgeeft, is de band rond Frank Vander linden levendiger en energieker dan ooit. Podia zijn er om veroverd te worden. Met onder de arm een meer dan respectabel repertoire waaraan in het jubileumjaar 2022 (30 jaar De Mens) nog de parel "Broers" werd toegevoegd. De samengevatte lijst is te mooi om onvermeld te blijven:

Dit is mijn huis, Jeroen Brouwers (schrijft een boek), Irene, Nederland, Lachen en mooi zijn, Maandag, En in Gent, Sheryl Crow I need you so, Val niet in liefde, Einde van de eeuw, Sex verandert alles, Ergens onderweg, Kamer in Amsterdam, Zonder verlangen, Luide muziek in kleine auto’s, Hier komt mijn schip, Angst (met Hermans Brusselmans), Nooit genoeg, Waar is de liefde?… je zou er een kader rond kunnen hangen. Maar nog beter ga je er mee naar rockclubs en festivals. Nog beter ga je er mee naar een publiek (jong/oud) dat blijft genieten van een ervaren band die blijft groeien. Omdat er patine op zit, geen sleet. Omdat er leven in zit en hun optredens doen voelen dat we leven.

Releases

De Mens - Broers
Broers
De Mens - 24 uur
24 uur
De Mens - Nooit Genoeg
Nooit Genoeg